Menu Sluiten

Ontdek Pirani Publishing: een reis door spirituele en artistieke groei

Mijn eerste artikel van dit nieuwe jaar wordt er eentje om terug te blikken op een van mijn meest betekenisvolle projecten van het afgelopen jaar. Het jaar 2023 is het jaar waarin Pirani Publishing het levenslicht zag, gedreven door een missie om boeken te produceren die niet alleen de geestelijke, maar ook de artistieke groei bevorderen. Met een bijzondere focus op interculturele rijkdom en kunst, wil deze uitgeverij een platform zijn voor auteurs, kunstenaars, dichters en musici die nieuwe dimensies toevoegen aan diverse aspecten van het leven, variërend van muziek en meditatie tot schilderkunst, poëzie, fotografie, design en interculturele dialoog.

De creatieve visie achter de schermen

Als designer had ik het voorrecht om een herkenbare huisstijl te creëren die perfect aansluit bij de visie en waarden van Pirani Publishing. De uitdaging was om een grafische identiteit te ontwerpen die niet alleen de diepgang van spirituele groei en maar ook een artistieke verfijning en vrouwelijke zachtheid weerspiegelt.

Projectoverzicht – 2023

Scope:

  • Huisstijl
  • Website design & development
  • Promotioneel materiaal on- en offline

Mijn Bijdrage:

  • Brand designer
  • Webdesigner

Partner:

Het jaar 2023 markeert niet alleen het begin van Pirani Publishing, maar ook mijn betrokkenheid als ontwerper in dit bijzondere project. De reis is nog niet gedaan en beloofd boeiend te worden. Ik kijk uit naar meer van dit!