Graphista

Graphista

En toen werd ik Graphista

Mijn naam is Sarah Dullens, maar je mag me ook Graphista noemen. Als consultant designer heb ik jarenlang voor verschillende bedrijven en projecten gewerkt, variërend van communicatiebureaus tot supermarktketens. Hoewel ik het interessant vond, wilde ik graag meer persoonlijke vrijheid in mijn werk. En zo begon ik als Graphista.

Tekenen zat er altijd al in

Als kind was ik altijd al aan het tekenen, tot frustratie van sommige leerkrachten. Niemand was dan ook verrast toen ik mijn bachelor Grafisch Ontwerp startte. Het was echter een compleet nieuwe wereld voor mij, aangezien ik vanuit ASO plots in een artistieke richting belandde. Maar ik liet me hierdoor niet afschrikken en behaalde zelfs mijn Masterdiploma in de Beeldende Kunst.

Steeds zin om bij te leren

Ik was nog niet uitgeleerd en besloot mijn skills verder aan te vullen door het postgraduaat Producer Digitale Media te volgen bij Thomas More Mechelen. Hier heb ik me volledig gestort op het leren van webdesign, frontend development, wordpress, UI/UX design en social media. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om jezelf voortdurend uit te dagen en nieuwe kennis op te doen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het continu leren en ontwikkelen van vaardigheden essentieel is.

Branding

Of je nu jouw merk lanceert of vernieuwt, Graphista's creatieve merkidentiteiten passen perfect en zorgen voor een krachtige vooruitgang voor jouw bedrijf.

Digital

Een krachtige digitale aanwezigheid is essentieel voor een succesvolle marketingstrategie. Graphista ontwerpt en bouwt deze online kanalen, klaar voor de toekomst.

Freelance

Is jouw communicatieteam op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Graphista biedt freelance assistentie op maat voor grafisch ontwerp, webdesign en projectmanagement.

interesse om samen te werken?

 

Frankrijklei 98 bus 203, 2000 Antwerpen
+32 472 81 64 21 | info@graphista.be

BE0505 701 481

 

© 2023 Graphista by Sarah Dullens

Volg Graphista