Graphista

grafisch ontwerp

illustratie

Illustreren is mijn passie. Ik probeer creaties  mijn uniek en aantrekkelijk te maken. Ze vertellen een verhaal dat de boodschap van elk project versterkt, of het nu kinderboeken, infographics, logo's of iconen zijn. Ik ontwikkel visuele concepten die perfect aansluiten bij de wensen en eisen van mijn klanten.

 

een passie voor tekenen

Boekontwerp

Als het gaat om het opmaken van boeken is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen esthetiek en functionaliteit. Het boek moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook prettig leesbaar zijn. Je kan bij mij terecht voor het in het opmaken van allerlei soorten boeken, zoals romans, handleidingen en studieboeken. Ik zorg voor een aantrekkelijke lay-out, heldere typografie en een consistent ontwerp dat past bij de inhoud en stijl van het boek. Zo wordt het lezen van het boek niet alleen aangenaam, maar ook een visueel aantrekkelijke ervaring.

een goede balans

Branding

Of je nu jouw merk lanceert of vernieuwt, Graphista's creatieve merkidentiteiten passen perfect en zorgen voor een krachtige vooruitgang voor jouw bedrijf.

Digital

Een krachtige digitale aanwezigheid is essentieel voor een succesvolle marketingstrategie. Graphista ontwerpt en bouwt deze online kanalen, klaar voor de toekomst.

Freelance

Is jouw communicatieteam op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Graphista biedt freelance assistentie op maat voor grafisch ontwerp, webdesign en projectmanagement.

interesse om samen te werken?

 

Frankrijklei 98 bus 203, 2000 Antwerpen
+32 472 81 64 21 | info@graphista.be

BE0505 701 481

 

© 2023 Graphista by Sarah Dullens

Volg Graphista