Menu Sluiten

Hoe kan ik je helpen?

Logo’s en merkontwikkeling

Merkidentiteit creëren

Vergroot de impact van uw merk met een sterk logo en een herkenbare huisstijl, essentieel voor een professionele uitstraling en merkidentiteit. Als ervaren grafisch ontwerper, ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve logo’s en huisstijlen die naadloos aansluiten bij uw bedrijf. Ik werk nauw samen met mijn klanten om hun visie en waarden te begrijpen en dit te vertalen naar een visueel aantrekkelijk en consistent ontwerp. Mijn expertise in logo- en huisstijlontwerp kan jouw merk versterken en onderscheiden van de concurrentie.

Merkvernieuwing

Zorg dat uw merk relevant blijft met een moderne, bijgewerkte uitstraling. Ik help bestaande merken zich opnieuw te positioneren met een frisse, herkenbare en relevante huisstijl, terwijl ik trouw blijf aan uw bedrijfsidentiteit.

Samenwerken aan uw merkstrategie

Als grafisch ontwerper begrijp ik het belang van consistentie in branding en het bewaken van een huisstijl. Ik zorg voor harmonie tussen uw merkstrategie en visuele identiteit, wat resulteert in een professionele en coherente uitstraling voor uw doelgroep.

Digitaal design en ontwikkeling

Gebruikerservaring en interface design

Een goed doordacht UX en UI design is essentieel voor het succes van een digitale product. Door te zorgen voor een goede gebruikerservaring en interface kan het leiden tot meer betrokkenheid, conversies en een grotere loyaliteit van gebruikers. Met mijn expertise help ik graag om jouw product of dienst te transformeren met op maat gemaakte UX en UI design oplossingen.

Front-end ontwikkeling

Een goede frontend ontwikkeling is essentieel voor het creëren van een positieve gebruikerservaring. Op basis van gefundeerde wireframes en design ontwikkel ik jouw webapplicatie op maat. Hierbij maak ik gebruik van bewezen technologieën zoals HTML5, CSS3, Sass , PHP en Bootstrap om de website responsief en gebruiksvriendelijk te maken op verschillende apparaten en schermformaten. 

WordPress ontwikkeling en onderhoud

WordPress is een van de meest populaire content management systemen ter wereld en biedt veel voordelen, waaronder flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitbreidbaarheid. Dit maakt WordPress een geweldige keuze voor zowel kleine als grote bedrijven.

Als ervaren WordPress-ontwikkelaar en -beheerder kan ik je helpen bij het creëren en onderhouden van een website die perfect bij jouw behoeften past. Met mijn expertise kan ik je helpen om de mogelijkheden van WordPress volledig te benutten en je website te optimaliseren voor betere prestaties en een hogere gebruikersbetrokkenheid.

Grafische vormgeving en illustratie

Verhalen vertellen in beeld

Laat illustraties uw verhaal versterken met unieke en aantrekkelijke visuals. Of het nu gaat om kinderboeken of infographics, mijn illustraties zullen uw boodschap effectief overbrengen.

Boekontwerp

Als het gaat om het opmaken van boeken is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen esthetiek en functionaliteit. Het boek moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook prettig leesbaar zijn. Je kan bij mij terecht voor het in het opmaken van allerlei soorten boeken, zoals romans, handleidingen en studieboeken. Ik zorg voor een aantrekkelijke lay-out, heldere typografie en een consistent ontwerp dat past bij de inhoud en stijl van het boek. Zo wordt het lezen van het boek niet alleen aangenaam, maar ook een visueel aantrekkelijke ervaring.