UWie is Graphista? | Grafisch Ontwerp & Webdesign | Graphista | Kapellen |

Wie is Graphista?

Sarah Dullens
Graphista is een eenmansbedrijf opgericht door Sarah Dullens, een enthousiaste grafisch ontwerpster en webdesignster uit het grensdorp Putte-Kapellen. Hoe ik mezelf zou omschrijven? Een dame met een passie voor grafisch ontwerp, zowel print als digitaal, een flinke dosis volharding en daarbij ook nog een artistiek kantje.

Sinds april 2014 maakte ik permanent deel uit van het Grafisch interventie team van MediaComm. Op deze manier heb ik de grafische teams van heel wat verschillende bedrijven versterkt. Van reclamebureau’s tot grafische studio’s. Van supermarktketens tot verzekeringskantoren. Daarnaast was ik ook reeds zaakvoerder van Graphista, een klein grafisch bureau voor print- en webprojecten. In augustus 2016 besloot ik dat het tijd werd op Graphista de volle aandacht te geven en maakte ik hiervan mijn hoofdberoep. Tot zover de beste beslissing ooit.

sarahdullens.be

Neem contact op!

Had u graag meer informatie gewenst? Stuur een mailtje naar info@graphista.be of vraag een vrijblijvende offerte aan via het invulformulier.

Of volg Graphista op onze sociale netwerken:

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf je dan hieronder in: