UWebsite op maat | Grafisch Ontwerp & Webdesign | Graphista | Kapellen |

De website op maat

De website+ heeft alles van de basis website + de mogelijkheid om uit te breiden met extra modules. Neem contact op voor een gratis offerte of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

WordPress

Alle websites van Graphista worden gebouwd op basis van wordpress. Dit CMS zorgt ervoor dat de websites eenvoudig kunnen worden onderhouden. Bij oplevering van de site kan je steeds om een info-sessie vragen. Tijdens deze sessie tonen we je hoe je zelf heel wat dingen up-to-date kan houden op je site.

Wie het wenst kan ook steeds een onderhoudspakket nemen. Neem contact op voor meer info.

blog

Een extra blog- of nieuwspagina geeft jouw website extra dynamiek. Het is niet alleen interessant voor jouw klanten om steeds op de hoogte te zijn van jou laatste nieuwtjes en promoties. Het is ook een extra boost voor de zoekmachines om jouw website in de zoekresultaten te tonen die gerelateerd zijn aan jouw diensten en producten.

Extra modules

Met website+ bedoelen we dat deze website net wat meer is dan onze basic websites. De starterswebsites van Graphista zijn zeker en vast volwaardige websites.

Maar sommigen onder jullie willen meer. Daarom bieden wij u talloze extra modules aan. Het aanbod is zo goed als oneindig. Dus heb je een idee? Leg het voor aan Graphista en wij bouwen de website zoals jij het wenst.

 
 

De website+ kan worden uitgebreid met talloze modules

Maak van jouw website iets uniek. Hier volgt een greep uit de verschillende modules waarmee je jouw website kan uitbreiden:

zoekmachine-optimalisatie

Om ten volle te kunnen genieten van de meerwaarde van jouw website moet deze optimaal zijn om gevonden net worden door zoekmachines zoals Google. Alle websites van Graphista voldoen aan deze eisen. Voor hen die extra willen focussen op een bepaalde markt, kunnen wij op uw aanvraag een extra dienst aanbieden. Met de hulp van een specialist komt uw website extra onder de aandacht van het juiste doelpubliek.

portfolio

Het is vaak interessant om recente projecten te tonen op jouw website. Hiervoor kunnen wij een extra portfolio-module voorzien. Is een portfolio niet meteen van toepassing? Deze module kan ook zo worden uitgevoerd dat het werkt als catalogus van jouw producten of nog zoveel meer…

nieuwsbrief

Nieuwsbrieven zijn een handige marketingtool. Ook hierbij kan Graphista u bijstaan. Neem contact op voor meer informatie.

offertes aanvragen

Maak het jouw potentiƫle klanten makkelijker om met jou in contact te komen. Dit kan onder andere door een module te voorzien waar men om een offerte kan vragen. Jij bepaalt welke vragen er moeten worden beantwoord zodat jij snel een goede en eenduidige offerte kan opmaken.

 

 

Neem contact op!

Had u graag meer informatie gewenst? Stuur een mailtje naar info@graphista.be of vraag een vrijblijvende offerte aan via het invulformulier.

Of volg Graphista op onze sociale netwerken:

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf je dan hieronder in: