ULogo, visitekaartjes en webpagina voor starters| Grafisch Ontwerp & Webdesign | Graphista | Kapellen |

Starterspack

Speciaal voor beginnende ondernemers biedt Graphista een starterspack aan. In dit pakket zitten de basics. Dat wat jouw kersvers bedrijf nodig heeft om efficiënt te communiceren met je klanten en je leveranciers. Laat een logo ontwerpen, visitekaartjes drukken en een webpagina bouwen. Zo kan jij zorgeloos starten met jouw nieuwe zaak!

Logo ontwerp

logo
Een duidelijk en aantrekkelijk logo is een must voor elk bedrijf. Dit helpt je niet alleen om de herkenbaarheid te vergroten bij jouw doelpubliek. Bovendien maakt dit de professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Webpagina

pagina
Ook online aanwezigheid is een absolute must voor elk bedrijf. Niet iedereen heeft meteen behoefte aan een grote website. Daarom is een webpagina ideaal voor bedrijven die in de eerste plaats hun contactgegevens willen delen met nieuwe klanten. Koppel jouw (bestaande) sociale media account aan deze pagina. Zo kan deze functioneren als extra nieuwsplatform.

500 visitekaartjes

kaartjes
Een 3de must voor elke ondernemer zijn natuurlijk de visitekaartjes. We leven dan wel in een digitaal tijdperk. Toch is dit nog steeds één van de klassieke methoden om nieuwe contacten te leggen. Geef ze aan potentiële klanten of leveranciers. Zij hebben zo meteen alle gegevens die ze nodig hebben om jou te contacteren. Keep it simple!
Graphista ontwerpt jouw persoonlijke kaartjes en zorgt dat ze door professionals worden gedrukt.

slechts630 (excl. BTW)

Het starterspack kan worden uitgebreid:

+ 500 flyers

starterspack + € 200 (excl. BTW)

+ briefpapier en enveloppen

starterspack + € 200 (excl. BTW)

Neem contact op!

Had u graag meer informatie gewenst? Stuur een mailtje naar info@graphista.be of vraag een vrijblijvende offerte aan via het invulformulier.

Of volg Graphista op onze sociale netwerken:

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?
Schrijf je dan hieronder in: