Graphista
Online

Webdesign

Graphista legt de focus op functionele websites die gebruiksvriendelijk zijn en bovendien goed gevonden worden door google. Ons platform is technisch zo opgebouwd dat google ze gewoon niet kan weerstaan.

Graphista kiest voor WordPress, dit is wereldwijd het meest gebruikte CMS. Hierdoor hebben onze websites een groot gebruiksgemak en kan u uw website altijd up-to-date houden.

SEO

Alle websites van Graphista zijn zoekmachinevriendelijk gebouwd. Maar er zijn nog meer factoren die uw positie in de zoekresultaten beïnvloeden. Uw website kan een extra boost krijgen door de prestaties van uw website te analyseren en in te spelen op de resultaten.

Social Media

Uw online aanwezigheid stopt niet bij een website. Social media is een belangrijk online klankbord voor uw bedrijf. Via de verschillende kanalen die voorhanden zijn, bereikt u een groot publiek en kunnen zij ook eenvoudig in contact komen met u.

E-mail Marketing

Verstuur professionele e-mailings zoals nieuwsbrieven en promotie- of prospectiemails. Graphista helpt u op weg met aangepaste sofware. Bovendien profiteert u van meetbare resultaten én u voldoet aan de wetgeving rond e-mail marketing.

×

Hallo!

Vragen of feedback? Deel het hier.

× Hallo!