Graphista
Merken bouwen

Huisstijl ontwikkelen

Een uniek en sterk merk is erg belangrijk als u een blijvende indruk wil maken. Dit merk kan een product zijn, een bedrijf of soms zelfs één enkele persoon. Wat deze merken allemaal gemeen hebben is dat ze de consumenten helpen een keuze te maken. Het is een heldere boodschap die aan de wereld vertelt wie u bent, wat u bent en hoe u bent. Dit gaat veel verder dan enkel een mooi logo, leuke facebook posts en hippe visitekaartje. Wanneer het volledige plaatje past, dan kan u spreken van een sterk merk. Graphista gooit alles in de strijd om u uw eigen verhaal te laten schrijven.

Rebranding / huisstijl opfrissen

Wanneer uw merk al enige tijd op de markt is, bestaat de kans dat het niet meer relevant lijkt. In dit geval kan Graphista u helpen met een rebranding van uw bedrijf of product. We keren samen met u terug naar de kernwaarde van uw bedrijf en blaast nieuw leven in uw communicatie.

Logo ontwerp

Graphista geeft vorm aan logo’s en huisstijlen die uw doelgroep aanspreken. Logo’s dragen bij tot naamsbekendheid en uitstraling. Daarom is het belangrijk dat uw logo opvalt en een positieve indruk nalaat.

Zakelijk drukwerk

Graphista neemt uw marketing-drukwerk onder haar hoede. Zo maakt u gegarandeerd een goede eerste indruk bij uw prospecten, klanten en/of werknemers. Visitekaarten, advertenties, brochures, uitnodigingen, wenskaarten, affiche, flyers, banner-up, signalisatie, belettering van uw wagenpark… enzovoort. Graphista zorgt voor drukklare ontwerpen en begeleidt het drukwerk tot bij u.

×

Hallo!

Vragen of feedback? Deel het hier.

× Hallo!