Graphista

Digitaal design en ontwikkeling

Gebruikerservaring en interface design

Een goed doordacht UX en UI design is essentieel voor het succes van een digitale product. Door te zorgen voor een goede gebruikerservaring en interface kan het leiden tot meer betrokkenheid, conversies en een grotere loyaliteit van gebruikers. Met mijn expertise help ik graag om jouw product of dienst te transformeren met op maat gemaakte UX en UI design oplossingen.

Vlotte en intuïtieve UX/UI design

Frontend ontwikkeling

Een goede frontend ontwikkeling is essentieel voor het creëren van een positieve gebruikerservaring. Op basis van gefundeerde wireframes en design ontwikkel ik jouw webapplicatie op maat. Hierbij maak ik gebruik van bewezen technologieën zoals HTML5, CSS3, Sass , PHP en Bootstrap om de website responsief en gebruiksvriendelijk te maken op verschillende apparaten en schermformaten. 

 

webapplicaties op maat

Wordpress ontwikkeling en onderhoud

WordPress is een van de meest populaire content management systemen ter wereld en biedt veel voordelen, waaronder flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitbreidbaarheid. Dit maakt WordPress een geweldige keuze voor zowel kleine als grote bedrijven.

Als ervaren WordPress-ontwikkelaar en -beheerder kan ik je helpen bij het creëren en onderhouden van een website die perfect bij jouw behoeften past. Met mijn expertise kan ik je helpen om de mogelijkheden van WordPress volledig te benutten en je website te optimaliseren voor betere prestaties en een hogere gebruikersbetrokkenheid.

Optimalisatie en maatwerk met WordPress

Heb je behoefte aan een ervaren freelance professional die jouw project naar een hoger niveau kan tillen? Neem vandaag nog contact op voor een consultatie en laten we samenwerken aan het succes van jouw onderneming.

 

2950 Kapellen | +32 472 81 64 21 | info@graphista.be  | BE0505 701 481

 

© 2024 Graphista by Sarah Dullens

Volg Graphista