Graphista

Digital

UX/UI design

Een goed doordacht UX en UI design is essentieel voor het succes van een digitale product. Door te zorgen voor een goede gebruikerservaring en interface kan het leiden tot meer betrokkenheid, conversies en een grotere loyaliteit van gebruikers. Met mijn expertise help ik graag om jouw product of dienst te transformeren met op maat gemaakte UX en UI design oplossingen.

er gaat niets boven een vlotte User experience  

frontend ontwikkeling

Een goede frontend ontwikkeling is essentieel voor het creëren van een positieve gebruikerservaring. Op basis van gefundeerde wireframes en design ontwikkel ik jouw webapplicatie op maat. Hierbij maak ik gebruik van bewezen technologieën zoals HTML5, CSS3, Sass , PHP en Bootstrap om de website responsief en gebruiksvriendelijk te maken op verschillende apparaten en schermformaten. 

 

webapplicaties op maat

Wordpress

WordPress is een van de meest populaire content management systemen ter wereld en biedt veel voordelen, waaronder flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitbreidbaarheid. Dit maakt WordPress een geweldige keuze voor zowel kleine als grote bedrijven.

Als ervaren WordPress-ontwikkelaar en -beheerder kan ik je helpen bij het creëren en onderhouden van een website die perfect bij jouw behoeften past. Met mijn expertise kan ik je helpen om de mogelijkheden van WordPress volledig te benutten en je website te optimaliseren voor betere prestaties en een hogere gebruikersbetrokkenheid.

Het favoriete CMS van graphista

Branding

Of je nu jouw merk lanceert of vernieuwt, Graphista's creatieve merkidentiteiten passen perfect en zorgen voor een krachtige vooruitgang voor jouw bedrijf.

Digital

Een krachtige digitale aanwezigheid is essentieel voor een succesvolle marketingstrategie. Graphista ontwerpt en bouwt deze online kanalen, klaar voor de toekomst.

Freelance

Is jouw communicatieteam op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Graphista biedt freelance assistentie op maat voor grafisch ontwerp, webdesign en projectmanagement.

interesse om samen te werken?

 

Frankrijklei 98 bus 203, 2000 Antwerpen
+32 472 81 64 21 | info@graphista.be

BE0505 701 481

 

© 2023 Graphista by Sarah Dullens

Volg Graphista